Carte de oaspeți

scrieți un mesaj
Onea Vasile 2017-07-13

Domnule primar, am dori ca pe langă containerile pentru peturi să se mai pună si niste containere în care să putem arunca sticla. Foarte multi locuitori din comuna si-au schimbat geamurile la case renuntand la gamurile de lemn si isi pun termopane.Rezulta o mare cantitate de sticla de geam cu care nu avem ce face.Trebuie neaparat puse niste containere unde sa o depozitam iar sticla poate fi reciclata.Va multumesc și vă urez spor la treabă si binecuvantari nenumarate!

Nicu O. 2017-05-25

Buna seara d-le primar.Va rog sa sesizati pe cei de la Electtrica să vina sa taie crengile unor copaci care ating firele de curent. Pe strada Independentei,in dreptul casei lui Sas Elisabeta(Beji) este un copac a carui crengi au crescut printre firele de curent si la fiecare vint un pic mai puternic firele se ating si iese numai foc.Este pericol de incendiu sau de rupere a firelor si electrocutare.Va rog sa faceti ceva.Multumesc.

Marcel Pop 2017-03-12

Bună ziua, Domnule primar, spre deosebire de alte localități locuitorii comunei Fărcașa pot să scape de obiectele din material plastic(peturi,ambalaje,pungi etc) depunându-le în containere special amenajate.Si,am observat că mulți cetățeni le folosesc.Dar am văzut ca atunci când vine mașina să ridice gunoiul sunt prin tomberoane sau chiar în saci de plastic o multime de peturi si plastice pe care cei de la salubritate le aruncă laolaltă cu gunoiul menajer.Cred că ar trebui interzis operatorilor să le ridice.Să le lase acolo până lumea se va învăța să le ducă la container. In altă ordine de idei, mulți dintre locuitorii comunei avem destule deseuri din sticlă pe care nu avem unde să le aruncăm, de aceea vă sugerez să puneți și câteva tomberoane în care oamenii să arunce deseurile din sticlă(butelii nereciclabile,sticlă de geam etc).

Duma Gheorghe 2016-12-02

Felicitari domnului primar si administartiei locale a comunei Farcasa pentru modul cu rezolva problema deszapezirii. Azi a trebuit sa merg pâna in Baia Sprie iar traseul Farcasa-Baia Sprie l-am facut in peste 2 ore. In Baia MARE si intre Baia Mare si Baia Sprie este un cosmar să circuli cu masina.Strazile sunt necuratate si s-au format gropi sau mormane de zapada incât este aproape imposibil sa circuli si asta in timp ce în comuna Farcasa toate strazile sunt la negru,curatate de zapada. Am auzit utilazele care actionau la curatirea drumurilor inca de la primele ore ale diminetii. Felicitari gospodarilor comunei.

Emil 2016-09-06

Domnule Primar, Bunicul meu si un unchi au fost inmormintati in Farcasa in 1918 cca. Am vazut ceva pze pe FB si mormintul bunicului este darimat. Ce mechanism avem sa repram mormintul? Va multumesc Emil Lax

Raluca 2016-08-07

Domnule primar va rog frumos sa faceți o restricție sau orice sa ne ajutați, cu atatea motoscutere,motociclete,atv-uri, motoare de oferta.....ulița Sarbiului este teroare,toți copii au impresia ca sunt la raliu pe aici sau,ca e teren de joaca pe drumurile astea.Toti sunt minori și pe lângă asta merg foarte tare,sa nu mai zic de gălăgie.Va rog sa luați orice măsură dar,sa ii mai liniștiți cat de cat.Va mulțumim pentru înțelegere.

cetatean al comunei 2016-08-05

va rog pe cei care administreaza reteaua de apa sa dati presiune ca nu este presiune si nu se poate face dus nu cred ca acum este asa seceta ca sa luati presiunea de teama ca se uda gradinile cei ce merg la munca trebuie sa faca dus inainte mai ales ca lucreaza intre oameni . Va rog sa luati masuri .

Admin 2016-04-03

Pentru D-l Ghită (Buzesti) Dacă doriți informatii despre proiect puteti să accesați următoarele link-uri: http://www.cjmaramures.ro/proiecte/proiecte-in-curs-de-implementare/2-9-sistem-de-management-integrat-al-deseurilor-smid-in-judetul-maramures

http://www.farcasa-maramures.ro/fisiere/stiri/Gazeta_CJ_17.pdf

Referitor la ceea ce dv. numiti Cenzură: în mod normal, mesajele nesemnate sau semnate evaziv, cu pseudonime, nu sunt luate în seamă.Deasemenea mesajele care conțin cuvinte injurioase sau expresii care aduc atingere persoanelor nu sunt acceptate pe acest site. Oricine își poate spune părerea despre un anumit subiect, chiar dacă are păreri pro sau contra, dar un limbaj decent este absolut necesar.Dacă aveți nelămuriri puteți să vă adresați direct d-lui primar. Telefonul d-sului este afisat pe site sau puteți să vă înscrieti într-o audiență.

Ghita 2016-03-31

Am si eu o nelamurire. De ce nu putem vedea nicaieri proiectul asazisului depozit ecologic ?Parerea mea este ca numai ecologic nu este din moment ce punem sau aruncam spuneti cum vreti orice deseu cat de mic ar fi el. De ce nu ni se spune daca ne este afectata viata in vreun fel ?Am si o intrebare pentru domnul Primar, Domnule Primar!Sunteti contient ca sunteti inconjurat numai de profitori si prefacuti ? ????si inca ceva, daca totusi este democratie de ce au fost sterse mesajele de pe Facebook care nu erau pe placul dumneavoastra ? Stiti cum se numeste asta ? Va spun eu CENZURA .Stiti ca majoritatea oamenilor le este frica sa va spuna in fata ce gandesc. Pentru ei sunteti noul Ceausescu.cred ca ati uitat cum a sfarsit ! Va multumesc.

Anonim 2016-02-28

Unde ati vazut dumneavostra domnilor in lumea asta o Groapa Ecologica . Nici macar in America undei posibil ori ce nu exista asa ceva . Si smecheri din Buzesti care il pupa pe primar in fund , sa mearga sa se informeze unde duce o groapă de gunoi (Se zice cai ECOLOGICA dar vrajala oameni buni ) informativa inainte sa vorbiti.

Cizma Florin 2015-03-27

Bună ziua, Sunt Florin Cizma din Tamaia, str.victorieinr.76.problema este k aceasta strada nu este iluminata din zona poștă, până la sfârșitul acestea. Zona imaș, somes. Vă rog să luați masurile necesare pentru a rezolva aceasta problema. Vă mulțumesc și va urez o zi bună.

Mirela 2015-02-18

Doamna aceea Emilia Bura are dreptate, unii oameni sfintesc locul altii il spurca.

Un grup de navetisti EATON 2014-12-03

Stimate d-le primar, Suntem un grup de angajati care facem zilnic naveta la Fabrica de contactoare electrice EATON Sirbi. Va rugam sa amenajati o statie langa scoala din Farcasa,deoarece suntem foarte multi si stam in arsita,ploaie sau ger in functie de vremea de afara. O statie acoperita,precum cea din centru ne-ar ajuta foarte mult.Statia de poate amenaja langa cilindrul de afisaj(str.Sportului)sau langa cismeaua din fata scolii. Va multumim anticipat si va dorim sanatate si putere de munca pentru a putea finaliza proiectele incepute.

bora viorel 2014-11-29

Multumiri angajatilor primariei, domnului de la cazuri sociale si nu in ultimul rind domnului primar pentru modul in care mama mea ( BRAN MARIA )a fost ajutata in sesizare facuta telefonic SUNTETI OAMENI DEOSEBITI

EDIT VERONIKA CIZMA 2014-11-21

MA INTERESEAZA O FAMILIE DIN TAMAIA ;DEOARECE AM PIERDUT LEGATURA .FAMILIA CIZMA ZOLTAN SI MARIA;DACA E POSIBIL ;SA LE DATI CUMVA NUMARUL MEU DE TELEFON ;0724219011 ,VA MULTUMESC; E VORBA DE FRATELE MEU

Chestionare

Cum vi se pare noul site al Primăriei?

Foarte bun

Bun

Necesită îmbunătățiri

Prost

Foarte prost

Votează

Facebook Comuna Farcasa MaramuresJurnalmm.roScoala "Lucian Blaga" Fărcaşa